Beste wensen voor 2015

Beste bezoeker

2014 is als een sneltrein voorbij gerold met als grote positieve punt dat Open Vld erin geslaagd is om dankzij een mooi resultaat in de drie regeringen een plaats in te nemen met in totaal 6 Open Vld-ministers. Minister Maggie De Block uit onze regio heeft tijdens de verkiezingen van afgelopen jaar een formidabel resultaat neer gezet. Uiteraard ben ik ook zeer tevreden over de resultaten van Jill Rollier en Tim Herzeel.

Ook op lokaal vlak hebben we niet stil gezeten en zijn we verder constructief oppositie blijven voeren, maar als doel de situatie te verbeteren voor alle inwoners en ondernemingen van onze gemeente. Spijtig genoeg zijn we er niet in geslaagd enkele pijnlijke belastingsverhogingen die de meerderheid op tafel gelegd heeft tegen te houden.

Als liberalen zien wij 2015 ook positief tegemoet. Dankzij de maatregelen die de nieuwe federale regering neemt, zal elke werkende mens meer nettoloon over houden.
Ook op lokaal vlak zijn we bijzonder gunstig gestemd. Eerst en vooral zijn we blij jullie hier te kunnen ontmoeten op onze nieuwe website. We merken ook dat onze ploeg steeds beter op elkaar ingespeeld geraakt en dat er achter de schermen van onze partij een goed geolied team staat. Onze gemeenteraadsleden hebben tevens enkele mooie voorstellen voor jullie in petto.

Vanaf dit jaar zullen we gebruik maken van 2 nieuwe communicatiemiddelen om jullie nauwgezet te informeren over onze acties, activiteiten en verwezenlijkingen. Ik sprak reeds over de website en binnenkort wordt die ook aangevuld met een nieuw soort Burgerkrant die in kleiner formaat en frequenter zal verschijnen. Binnenkort mogen jullie een exemplaar in jullie bus verwachten.

Tot slot wens ik jullie allen een fantastisch 2015 toe te wensen. Een jaar waarin een goede gezondheid, minder belastingen en succes primeren!

Noteer alvast 24 januari in jouw agenda. Dan houden we onze nieuwjaarsreceptie in feestzaal 't Brouwershof. Iedereen is hierop uitgenodigd.

Uw voorzitter,

Guy De Vis

Tags: